Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
17 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
76%
4 Αστέρια
18%
3 Αστέρια
6%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Glucosamine + Chondroitin + MSM

Jarrow Formulas Γλυκοζαμίνη Χονδροϊτίνη MSM 240 Κάψουλες




Τιμή: €49.93
 

by Valentyn on 15 September 2015
The gel coating make these pills easy to swallow. Not only do I take it, but my vet has approved it for my dog's arthritis. Great value as well.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Fischler A. on 4 November 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Jarrow's Glucosamine + Chondroitin + MSM worked for me!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Parece Caldo de Osso
by RODNEI CALCAGNOTTO on 29 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente. Após uma semana, os sintomas de dor desapareceram! Mais que recomendado!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

É um produto de alta qualidade e de composição adequada para recuperar as articulações.
by Maurilio Fonseca Menezes on 3 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente. Após 2-3 meses de uso as dores diminuiram. É um produto onde os componentes específicos são concentrados comparado aos outros. Por isso seu efeito é mais rápido. A combinação com o MSM é muito boa. Eu já tinha tomado outros sem essa mistura e os efeitos positivos não apareceram tão rápido como neste da Jarrow. Eu recomendo para todos que ainda estão em dúvida. Vocês não se arrependerão. Não ataca ao estômago, com isso, sua utilização se faz de forma tranquila e sem esforço. A sensação referente a dor nas articulações vai diminuindo gradativamente e o retorno as atividades normais é garantido. Tenho artrose de quadril e agora voltei a praticar meus esportes preferidos: futebol, futevôlei e natação. Meu ortopedista não acreditava em uma resposta tão rápida,mas se surpreendeu com minha recuperação e principalmente a sensação da dor que desapareceu. Associado ao complemento da Jarrow também fortaleci os músculos com fisioterapia, pilates e fortalecimento específico para minha lesão. O fisioterapeuta também ficou surpreso com a recuperação. Agradeço a Jarrow pela formulação e pelo preço, pois é em conta comparado aos outros principalmente pela formulação e concentração dos componentes específicos: Glucosamina e condroitina. Vou continuar comprando mais frascos para manter a recuperação e não precisar realizar cirurgia de quadril com implante na cabeça do fêmur.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhorou minha artrose
by Victor Macel Rodrigues Cavalcante on 28 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O Efeito bem interessante melhorou minha condição física relacionados aos meus joelho. Ótimo escolha!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo
by JORGE NAKANO on 13 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto, recomendo!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo
by Felipe on 24 July 2017
Muito bom este suplemento de Glucosamina Condroitina. Compro regularmente para minha mãe que possui algumas dores musculares e em articulações. Segundo ela este suplemento alivia muito as dores e os movimentos dos braços e pernas tornam-se mais flexíveis.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Glucosamine + Chondroitin + MSM
by Thelio Falcão on 3 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Tive bons resultados. Meu joelho parou de doer. Eu estava com artrose e desapareceu.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Rosemeri Dandolini Pimentel on 7 August 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um excelente produto que recompôs minha cartilagem. As dores diminuíram e estou tendo sobrevida.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anna Wilke on 13 April 2016
Очень хорошо облегчает боль в сосудах и коленях. Также уменьшает боли в спине. Улучшение чувствуется уже после двух недель применения. Таблетки круглые, но глотаются без особых проблем. Иногда после их применения ощущается дискомфорт в кишечнике.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM Doctor's Best Γλυκοζαμίνη / Χονδροϊτίνη / MSM 120 Κάψουλες
    €20.72
    NutraKey Glucosamine Chondroitin MSM NutraKey Glucosamine Chondroitin MSM - 120 Κάψουλες
    €17.20
    Kirkland Signature Glucosamine and Chondroitin Kirkland Signature Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη 220 Ταμπλέτες
    €32.88
    Solgar Triple Strength Glucosamine Chondroitin MSM (Shellfish-Free) Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM 120 Tαμπλέτες
    €54.77
    Schiff Move Free Advanced Schiff Μετακίνηση Δωρεάν Σύνθετη 80 Ταμπλέτες
    €32.99
    Natrol Glucosamine Chondroitin  MSM Natrol Glucosamine Chondroitin & MSM 90 Ταμπλέτες
    €23.21

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Γλουκοζαμίνη Χονδροϊτίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις