Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
14 Κριτικές Πελατών:

4.3 out of 5 stars
GABA

Now Foods GABA 500 mg και Β-6, 2 mg, 100 Κάψουλες




Τιμή: €7.15
 

Muito bom
by Susana Bastos on 31 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Anxiety helper
by maria raftellis on 5 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I'm finding this product helps with my anxiety... and with inducing sleep. It took a couple of weeks to kick in, and now I feel like my anxiety is a lot better controlled.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by David Meechan on 12 February 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I suffer from common anxiety and find these help me to face my day to day challenges. They are not Valium and don't get me high but they do calm my shaky extremes and so help me to look people in the eye which is all I need considering how nervous I feel at times. I will continue to use these as they do what I need them to do.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sukanya Dutta on 16 September 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This product definitely calms one down and get a restful sleep. It also helps achieve a relaxed state throughout the day. One is more focused and in control of oneself. Helps alleviate anxiety. Highly recommended!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

GABA TEM QUE SER DA NOW
by Jose Wallace Lins de Oliveira on 9 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Faço uso do GABA para ajudar a estimular o relaxamento e a diminuir a tensão nervosa. Tomo 1 cápsula 2 vezes diariamente com suco de estômago vazio, antes do café da manhã e ao deitar.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Acho incrível!
by Renan Terezan on 5 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
É meu produto preferido da Now Foods, pois me ajuda muito a dormir, principalmente se tomo junto com a melatonina. Sinto que ajuda a minha mente a desacelerar e em poucos minutos estou dormindo tranquilamente. Me ajuda a descansar e me sentir renovada para o outro dia. As vezes quando estou muito ansiosa, tomo uma capsula durante o dia e também me sinto mais calma. Indico tomar com o estomago pelo menos um pouco vazio, pois me parece que seu efeito acontece mais rápido e é mais duradouro.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente suplemento para relaxar
by ROBERTO CESAR LIMA DOS SANTOS on 27 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gosto muito desse suplemento, sinto uma melhora significativa no foco e na atenção. Quando tomo fico muito mais relaxado e sinto a ansiedade diminuir. Outro benefício é que o sono fica muito mais profundo e reparador. Tomo sempre imediatamente ao dormir e ao acordar. Em comparação às outras marcas prefiro essa porque vem adicionada de vitamina B6, o que facilita sua absorção. Alguns minutos após tomar já sinto um leve formigamento, que é o GABA fazendo efeito de relaxamento, não sinto a mesma coisa quando tomo de outras marcas que não adicionam a vitamina B6. O nível de concentração é excelente e as cápsulas são fáceis de engolir.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Relaxamento !
by Leone Pádua Santos e Queiroz on 20 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Não senti muita diferença , mas ajuda a adormecer !
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Gaba Now Foods
by Dalton Alves Amorim on 9 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto!! Depois que comecei utilizar consigo relaxar e ter um bom descanso tendo uma noite de sono revigorante.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods GABA Now Foods GABA 750 mg 100 φυτικές Κάψουλες
    €9.90
    Source Naturals GABA Calm- Sublingual Source Naturals GABA Calm Γεύση Πορτοκάλι 30 παστίλιες
    €6.61
    eVitamins GABA eVitamins GABA (Γ-ΑΜΙΝΟΒΟΥΤΥΡΙΚΟ ΟΞΥ) 750 mg - 100 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    €8.67
    Solgar GABA Solgar GABA 500 mg, 50 χορτοφαγικές κάψουλες
    €10.86
    Now Foods GABA Powder Now Foods GABA 500 mg Σκόνη 6 ουγκιά
    €9.90
    Enzymatic Therapy GABA - 250mg Enzymatic Therapy GABA - 250mg 60 Κάψουλες
    €9.56

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    GABA Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις