Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
22 Κριτικές Πελατών:

4.4 out of 5 stars
DOPA Mucuna

Now Foods DOPA Mucuna 90 Φυτικές κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

Ενέργεια, θετική διάθεση
by Apostolou on 19 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Μου δίνει ενέργεια και ορμή. Επίσης βελτιώνει τη διάθεση. Λήψη μόνο το πρωί, γιατί μπορεί να φέρει αϋπνία. Δεν το λαμβάνω μακροχρόνια, αλλά με διαλείμματα.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Parkinson's
by Guadalupe Berzunza on 2 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Dopa Mucuna from Evitamins has been really helpful to reduce the effects of Parkinson's disease on my relative. It's natural and with no secondary effects.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good
by Cino Thomas on 2 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good products, use for the libido, helped me well.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantastisch ( natuurlijk ) product !
by E. de Ridder on 28 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Dit product gebruik ik als aanvulling op mijn Parkinson-medicatie. Het bevat 15 % natuurlijke levadopa dus absoluut geen bijwerkingen.......echt een fantastisch middel !!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tony Rayner on 28 September 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product. It suppresses hunger by producing the same positive sensation as when you have just finished a big meal. It doesn't stop you from eating (your brain can override it) but what it does is allow you to reduce your meal sizes or drop a meal. I haven't been able to lose weight for years and since taking this and missing breakfast 5 days a week (and lowering portion sizes in general) I have dropped 6 kg and maintained it. It does work. You don't have to exercise to lose weight (but note that it does help) but you must reduce your calorific intake, and that is what this product helps you to do. Several of us are on it and all are losing weight and none of us are having side effects. 2 tablets per day in the morning when you wake up.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Brandon D. on 26 August 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I definitely noticed an improvement in my mood after a week or so, but I did kind of feel like I was on a cloud all day. It may be better, for me anyway, to try a lower dose than is recommended. Either way, DOPA Mucuna works well.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kashif Islam on 29 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good general mood enhancer and pick me up for times when feeling generally low. Takes about a day to work, take for about a week then stop as the body adapts to it and it stops having an effect and excess consumption can have negative effects.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhora à disposição
by Maria Georgina M Tonello on 23 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estou tomando faz um mês, não senti muita diferença no meu humor. Apenas à disposição melhorou um pouco.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Felipe on 29 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente suplemento para dar um UP na dopamina. Em poucos dias já se pode sentir os primeiros efeitos positivos. Basta seguir uma dosagem segura para que não se tenha efeitos colaterais! Bom.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Livre da síndrome das pernas inquietas.
by Leonardo Cobo Benevides on 22 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Sempre compro Mucuna pro meu tio, durante anos ele passou noites que coloca acordado com as pernas balançando, porque ele tinha síndrome de pernas inquietas. E com apenas uma capsula de mucuna todas as manhãs tem provado ser um milagre para ele. De vez em quando ele começa a ficar com a mente inquieta e começa a ir junto com as pernas. Nessas noites ele também toma "Leg Cramps da Hyland" e dentro de alguns minutos, ele já estar dormindo. Ele não pode ficar sem esses 2 produtos e sente-se muito melhor com eles do que com uma prescrição de um desses tranquilizantes químicos que são receitados por médicos e de controle especial tarja preta.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Nature's Way Rhodiola Rosea Nature's Way Rhodiola Rosea Κάψουλες 60 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 11,47
Natural Care Blues Care Natural Care Blues Φροντίδα 60 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 23,57
Pure Encapsulations DopaPlus Pure EnΚάψουλεςulations DopaPlus 180 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 47,37
Source Naturals Zembrin 25 mg Source Naturals Zembrin 25 mg - 60 Tablet
EUR 28,63
BioTech Pharmacal Lith-Oro BioTech Pharmacal Lith-Oro - 100 Κάψουλες
EUR 15,14

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κατάθλιψη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις