Black Friday Going on Now
Βοήθεια
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
81 Κριτικές Πελατών:
DHEA

Life Extension DHEA 25 mg 100 Ταμπλέτες




Τιμή: EUR 10,61
 

Otimo
by GEOVANE RODRIGUES MOREIRA on 13 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Life Extension, produto de marca excelente, e não poderia deixar usar para conhecer o produto, mas estou fazendo a utilização do produto para depois relatar sobre o produto....
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Cliente fiel!
by FABRÍCIO LOPES DOS SANTOS on 12 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já faço uso do dhea a algum tempo, já usei diversas marcas, mas a lifeEstension é a melhor marca do mercado na minha opinião, e o site evitamins tem o melhor preço e o melhor atendimento ao cliente. obrigado Evitamins! super recomendo!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo custo benefício
by LELA CARDOZO BECK MACHADO on 23 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gosto desse produto por ser sublingual. É prático e não ataca o estômago.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Dhea
by Marcilene Heidmann Soccol on 7 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom. Aumenta os níveis de Dhea rapidamente e a disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

DHEA top!
by Rodrigo Silva on 4 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto natural para aumento de hormonios. Realizei exames e com menos de dois meses de uso, minhas taxas aumentaram consideravelmente.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Anti-fadiga
by Juliano S Souza on 30 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente, melhorou a fadiga, em doses maiores deve ter melhor efeito.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

DHEA show!!
by Rodrigo Silva on 17 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product. You can either swallow or use under your tongue. I have been using it for 4 months now and my hormone levels have increased substantially.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo
by Nacipe Jacob Neto on 3 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito boa resposta com o produto para mulheres, tanto jovens quanto pós menopausadas. Claro, sempre com indicação medica! Chegou no tempo certo e sem demais intercorrencias. Recomendo desde que seja avaliada real necessidade do uso. Constulte seu medico de confiança!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Exelente compra!!!
by Mariana Freitas Rita on 20 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I think it was one of the best purchases I ever made. I will order again for sure. I have already ordered 3 other products that have not yet arrived, but I know they will arrive and will be very successful with my family. I already tested the results and approved. Let's see if it holds this way. The product was indicated by a doctor here in Brazil who works with alternative medicine. Simply amazing. thanks! Big hug to all buyers. Para brasileiros: É simplismente maravilhoso, aumentou minha disposição ainda que seja mais direcionado para homens. Aumenta a testosterona inclusive nas mulheres, certamente vou comprar novamente. Minha médica viu meus novos exames e ficou extremamente satisfeita com os resultados. Vale muito a pena! Podem comprar sem medo. Chegou dentro do prazo sem taxação no Brasil.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Daniel Bittencourt on 10 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já tenho usado o DHEA para reposição e melhorou bastante meu desempenho. A única coisa que me incomodou no início foi a sensibilidade nos mamilos. Mas com o passar do tempo a sensação diminuiu. Outra coisa é o libido sexual; ele aumenta, mesmo em dosagem baixa como essa que estou usando (25mg) por dia.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Metabolic Response Modifiers DHEA Metabolic Response Modifiers DHEA 50 mg 90 V Κάψουλες
EUR 14,15
Natrol DHEA Natrol DHEA 50mg 60 Ταμπλέτες
EUR 7,88
21st Century DHEA 21st Century DHEA - 25 mg - 90 Κάψουλες
EUR 6,36
Thompson DHEA Thompson DHEA 100 mg 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 5,94
Enzymatic Therapy Youthful You DHEA Enzymatic Therapy Youthful You DHEA 5 mg 60 Κάψουλες
EUR 5,16
Natrol DHEA Natrol DHEA 10mg 30 TAB
EUR 3,82

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

DHEA Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις