Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
39 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
DHEA

Life Extension DHEA 25 mg 100 Ταμπλέτες




Τιμή: EUR 10,61
 

Vitality
by Stella kleanthous on 22 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I order frequently cause I can not find them in Cyprus. Prescripted by my doctor. From my study I have concluded that many people have seen important changes in fertility issues, so this is the reason Im using them.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent product
by Maíra do Nascimento on 15 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Helps increase energy, I'm taking it for a little time, but I noticed a difference in my energy for the better.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

It was not good for me
by Simone Ribeiro Bittencourt on 19 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It's not for me. My hair started falling out.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

DHEA brings your good memory back
by RITA DE CASSIA VIEIRA RODRIGUES on 26 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
DHEA brings your memory back. It's good for those who are tired, always forgetting things, with difficulty to study and to learn new things. I have been taking it for almost one year and it helped me a lot.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kimberly A. on 1 August 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
DHEA 25 mg is a must-take supplement for all over 40! Helps with hormones that we lose as we age!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kimberly Akins on 2 April 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Every Woman needs this product!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto Revitalizador
by Paulo rodrigues de Lana on 30 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente, está revitalizando minha vida exatamente como descrito pela médico que me prescreveu o produto
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

PRODUTO EXCELENTE
by Isis Soares Pereira on 14 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente... realmente eficaz ao que se propoe. Aumentou meus niveis de testosterona, que estavam baixos devido ao uso de DIU Mirena. Me senti muito mais viva, mais força e disposição. Compraria novamente.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom produto
by Claudia Regina Dias de Azevedo on 9 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Consumir por recomendação médica. Não senti diferença quanto à minha energia e disposição, que era a proposta, mas os níveis no exame de sangue agora estão "normais", o que deixou minha médica satisfeita.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Sublingual não
by Victor dos Santos Goncalves on 2 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Os comprimidos deste frasco são para dissolver embaixo da língua, é bem fácil e rápido, porém, ao longo das semanas o gosto causa um pouco de náusea. Com relação ao produto, em si, muito bom, recomendo a versão em capsulas.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Metabolic Response Modifiers DHEA Metabolic Response Modifiers DHEA 50 mg 90 V Κάψουλες
EUR 14,15
Natrol DHEA Natrol DHEA 50mg 60 Ταμπλέτες
EUR 7,88
21st Century DHEA 21st Century DHEA - 25 mg - 90 Κάψουλες
EUR 6,36
Enzymatic Therapy Youthful You DHEA Enzymatic Therapy Youthful You DHEA 5 mg 60 Κάψουλες
EUR 5,16
Thompson DHEA Thompson DHEA 100 mg 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 5,94
Natural Balance DHEA for Men Natural Balance DHEA για Άνδρες 60 Κάψουλες
EUR 16,62

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

DHEA Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις