Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
27 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
89%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
11%
DHEA

Life Extension DHEA 25 mg 100 Κάψουλες




Τιμή: EUR 12,12
 

ótimo!
by VINICIUS V B SILVA on 10 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Realmente ajudou na redução do percentual de gordura.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

produto recomendável
by Victor dos Santos Goncalves on 29 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de excelente qualidade, tenho notado bons resultados no desempenho dos treinos, na melhora da pele e etc.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A vida antes e após tomar DHEA
by Marciano da Silva Medeiros on 13 June 2018
Minha vida mudou drasticamente depois desse suplemento. Existe o marciano antes do DHEA e o Marciano depois de tomar o DHEA. Força, Libido, disposição foram detectados logo em seguida ao consumo desse suplemento. Depois de haver um aumento significativo da minha testosterona minha vida mudou muito. O treino na academia ja está muito diferente do que era antes. E o sono que era muito ruim agora melhorou bastante também. Acredito que se tomado com consciência, pode fazer grande diferença em nossa vida. Não sou de tomar suplemento, tomo apenas aquilo que pode fazer a diferença. E realmente o DHEA fez a diferença e valeu a pena.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente!
by ANA L S FERNANDES on 14 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto. Melhorou minha disposição física e mental . hoje tenho mais disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Mercadoria entregue
by Liz Machado Clovandi on 12 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Comprei o DHEA por orientação médica pois minha taxa de testosterona estava baixa. Estou usado o produto há 2 semanas e já consigo notar uma melhora visível. As capsulas são bem pequenas e fáceis de engolir. Recomendo a todos. Produto chegou em perfeito estado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Estou usando com resultados
by Daniel Bittencourt on 10 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já tenho usado o DHEA para reposição e melhorou bastante meu desempenho. A única coisa que me incomodou no início foi a sensibilidade nos mamilos. Mas com o passar do tempo a sensação diminuiu. Outra coisa é o libido sexual; ele aumenta, mesmo em dosagem baixa como essa que estou usando (25mg) por dia.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Mirtes Watanabe Hioki on 5 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já estou tomando há mais de 1 mês e estou gostando bastante. Está me dando muita energia.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Potente e Revigorante !!
by Adriano Vieira de Proenca on 10 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Após uso do DHEA 25mg em 2 semanas era perceptível à melhora na disposição para atividades diárias e humor.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso!
by Silvia maria maestrelo on 5 January 2018
Muito mais disposicao, bom humor! De fato, faz muita diferenca! Pensei que estava com depressao, mas na verdade era hormonal! Super recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

DHEA
by Marcilene Heidmann Soccol on 28 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto. Melhora a disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Life Extension DHEA Life Extension DHEA 25 mg 100 Ταμπλέτες
EUR 10,61
Metabolic Response Modifiers DHEA Metabolic Response Modifiers DHEA 50 mg 90 V Κάψουλες
EUR 14,15
Natrol DHEA Natrol DHEA 50mg 60 Ταμπλέτες
EUR 7,88
21st Century DHEA 21st Century DHEA - 25 mg - 90 Κάψουλες
EUR 6,36
Thompson DHEA Thompson DHEA 100 mg 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 5,94
Enzymatic Therapy Youthful You DHEA Enzymatic Therapy Youthful You DHEA 5 mg 60 Κάψουλες
EUR 5,16

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

DHEA Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις