Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
24 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
83%
4 Αστέρια
12%
3 Αστέρια
4%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
D-Mannose

Now Foods D-Μαννόζη 500 mg 120 Κάψουλες




Τιμή: €17.27
 

PRODUCTO ESPECTACULAR
by katherine araya caceres on 7 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estoy maravillada con el producto, he sufrido mas de dos años con estas infecciones y este suplemento es casi magico, de echo pude librarme de una bacteria multiresistente sin hospitalizacion, lo recomiendo 10000% jamás pense que daria resultado pero estoy muy feliz con este producto. Siempre que siento molestias me tomo 1 o 2 capsulas y santo remedio. Atrevanse y veran que es buenisimo
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Άριστη κάλυψη στις ουρολοιμωώξεις
by ?????S G?O?G??S on 22 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ο πατέρας μου είναι 95 χρονών με μόνιμο καθετήρα. Λόγω καρκίνου του προστάτη και έχει μ' αυτο άριστη κάλυψη στις ουρολοιμωώξεις.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good product, quick shipping
by Antonia Pérez Gay on 15 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good d-mannose pills.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Capsule form is great
by K Laing on 18 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great to be able to get this in capsule form.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good product
by rahel amsalem on 1 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I tried this item before and its good. But I bought it from another site and I found out that here is cheaper so it was nice to know.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Saved my life
by tallpoppy on 3 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I always make sure there's is D-Mannose in my cupboard. I highly recommend this supplement.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

UTI sufferers need to try this
by Elyse Cohen on 10 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
UTI sufferers need to try this, If you suffer a lot with UTI and hate taking antibiotics try this. When I feel a UTI coming on I normally take the allowable daily max. Normally I take 2 in the morning and 2 at night with an acidophilus once a day. I have used the powder form as well and just prefer the convenience of a pill form.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Elyse C. on 11 February 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
D-Mannose 500 mg Caps work. I have been using two in the morning and two at night and my bladder infections have held off for over five months now. I normally get them monthly and rarely go three months infection free. Highly recommend. The powder also works but caps are easier to take.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jennifer K. on 8 December 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Now's D-Mannose 500 mg is my favorite product from eVitamins. These keep me from getting UTIs and I have not had one since starting these capsules.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jennifer K. on 28 October 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love, love, love D-Mannose by Now, and I order it often. It has kept me from having bladder infections for two years now and I used to get several every year. I never want to be without it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods D-Mannose Powder Now Foods D-Μαννόζη 100% Καθαρή Σκόνη 85 g
€17.27
Nature's Secret Urinary Flush and Support Nature's Secret Ακράτεια Καθαρίστε Καθαρίστε και ξεπλύνετε 60 Κάψουλες
€11.24
Solaray D-Mannose wCranActin Solaray D-μαννόζης με CranActin 60 χορτοφαγικές κάψουλες
€22.65
Solaray D-Mannose wCranActin Solaray D-μαννόζης με CranActin σκόνη λεμόνι Berry 7,6 ουγκιές
€40.65
Source Naturals D-Mannose 500 mg Source Naturals D-Mannose 500 mg - 30 Κάψουλες
€8.93
Zahlers UTI Revolution Zahlers UTI Revolution - 60 Κάψουλες
€38.97

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Λοίμωξη του Ουροποιητικού Συστήματος Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις