Βοήθεια
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
16 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
94%
4 Αστέρια
6%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Choline and Inositol

Now Foods Χολίνη και Ινοσιτόλη 500 mg 100 Κάψουλες




Τιμή: EUR 7,08
 

Great for brain health
by Crystal Atlantis on 15 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A very good supplement to keep your brain healthy & uplift your moods, I always feel more alert & balanced once I have taken.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Write a headline for your review.
by Mark Cortes on 2 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Capsules are easy to swallow and it is a great product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Awesome product
by Julie Lakis on 16 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Awesome product. Actually helps with mood and weight loss too!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Vale a pena
by Sueli Lima on 6 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Aliado a uma alimentação mais saudável, os benefícios são mais perceptíveis e permanentes. É necessário paciência, pois os resultados aparecem no tratamento a longo prazo. Vale a pena!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto e ótimos resultados
by Adilson de Chaves on 24 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estou muito feliz pois gostei muito deste produto. Tenho uma rotina muito intensa de trabalho e estudo. Com isto, dependo de estar muito bem com relação ao meu cérebro para ter bons resultados em minha vida profissional. Após pesquisar muito sobre suplementos que poderiam me auxiliar na melhora de meu desempenho nos estudos, encontrei este produto. Percebi uma melhora significativa no funcionamento de meu cérebro e consequente melhor desempenho em minha vida profissional. Tomo este suplemento todos os dias pela manhã e não percebi nenhum efeito colateral. Minha esposa também esta usando este suplemento e está percebendo muitos benefícios, como por exemplo melhora na concentração e desempenho nos estudos e na sua vida profissional. Quanto aos efeitos colaterais, minha esposa também não percebeu e nem sentiu nenhum efeito negativo. Outra consideração a ser realizada é a excelente marca deste produto. Já comprei outros produtos da marca Now e todos são muito bons. Certamente irei adquirir outra vez este produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo!
by Junior on 11 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Drágeas um pouco grande, mas não dificulta engolir. Com poucos dias de uso, senti uma melhora do cansaço mental. Recomendo!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom produto.
by Edinaldo Solovi de Andrade on 12 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom. Recomendo a todos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

OTIMO
by Vanessa Luz on 18 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
TO USANDO A POUCO TEMPO ,MAS FAZ O EFEITO CERTINHO. Gostei.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Choline and Inositol 500 mg
by Daniel Milhomem de sousa on 18 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto, em relação aos seus benefícios à saúde pois é ótimo para o fígado o mesmo se transforma em uma máquina de processamento.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tales Pinheiro on 27 August 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Quer ter uma memória melhor, uma maior capacidade de concentração e um raciocínio mais fluído? Receita: Colina + Magnésio. Tomo a colina em dias alternados (também como 02 ovos cozidos diariamente) e o magnésio dimalato, diariamente, ao dormir. Essas combinação ajudará muito na formação da acetilcolina!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Alpha GPC 300 mg Now Foods Alpha GPC 300 mg 60 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    EUR 21,81
    Nature's Way Choline Nature's Way Χολίνη 500 mg 100 Ταμπλέτες
    EUR 8,03
    Nature's Way Choline and Inositol Nature's Way Choline and Inositol - 500 mg - 100 Κάψουλες
    EUR 11,47
    Twinlab Choline and Inositol Caps Twinlab Η χολίνη και η ινοσιτόλη Κάψουλες 100 Κάψουλες
    EUR 10,78
    Solaray Two-Stage Timed-Release Choline Solaray Δύο Ώρα Stage Release χολίνη 100 Κάψουλες
    EUR 10,30
    Life Extension Cognizin CDP-Choline Caps 250 mg Life Extension Cognizin CDP-Choline Κάψουλες 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 27,27

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Χολίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις