Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
Υποστήριξη Πελατών: +1-586-782-7852   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
Κριτικές Πελατών:
 
15

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
80%
4 Αστέρια
13%
3 Αστέρια
7%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Silver Men's 50+ Multivitamin

Centrum Silver Men's 50+ Multivitamin


by Centrum

Τιμή: €20.46
 

CANNOT MISS
By Naresh Sood on 10 September 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Centrum provides real value for money - available comparatively cheap. Delivery is also quite OK. Fully satisfied. I bought it for my 89 years old father, and now he never misses it, and the day it is missed, by afternoon his body realizes it. A great vitamin.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By SEKHAR BHATTACHARYA on 10 June 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have used one full pack and found very relieving and soothing for somebody diabetic at 64 years of age.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Shashi Sastry on 20 January 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is something I have been using for the past 15 years. So that says it all. It's a complete adult needed vitamin supplement.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By SAJJAN RAJ JAIN on 17 June 2015
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been using this for the last 5 years and I am 68 years old and diabetic. I find this quite beneficial.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom.
By FELIPEKL on 17 April 2017
Muito bom. Um dos melhores e mais completos multivitaminicos existentes. Recomendo. Preço bom.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A energia na medida certa
By Anonymous on 16 March 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de altíssima qualidade! Estou muito satisfeito com esse produto, pois tem me ajudado no dia a dia, dando-me disposição para o trabalho. Já indiquei e comprei para dois amigos, que estão muito satisfeitos também!


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Uma dose extra de saúde
By Claudio Augusto Sathler Soares on 4 March 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O mais completo e adequado nas doses de vitaminas e sais minerais para homens acima de 50 anos. Não contém açúcar e não engorda. São revestidos e de fácil deglutição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto Silver Men's 50+ Multivitamin
By Luiz Carlos dos Santos Secca on 26 February 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O produto complementa minhas necessidades diárias de vitaminas e outros.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Otimo produto
By LEANDRO M BRAGA on 26 January 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já e a segunda vez que estou comprando centrum nesse site. O produto é original recomendo a compra!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto excelente
By Joaquim Jorge Pinto Gobel Gobel on 12 January 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Tenho 58 anos e já tomo centrum desde dos 40. É muito bom!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    





Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Centrum Men's Multivitamin Centrum Men's Multivitamin
€20.46
Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi
€18.19

Customers who read these reviews were also interested in:

Men's Multivitamin Reviews

2
Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2017. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις