Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
Υποστήριξη Πελατών: +1-586-782-7852   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
Κριτικές Πελατών:
 
17

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
12%
3 Αστέρια
6%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Men's Multivitamin

Centrum Men's Multivitamin


by Centrum

Τιμή: €20.46
 

Great!!! Once again.
By Alexandre Nora Andrade on 3 July 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Once again I bought Centrum. I've been using it for about 20 years and it is still one of the best multivitamins on the market. Add to this the several versions that they are offering for Men, women, kids, etc.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Fan Kaideng on 2 June 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Convenient and easy to swallow.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Naresh Sood on 10 February 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have tried a lot of multivitamins. Centrum Silver Men 50+ is the only vitamin that is concentrated to men above 50 years age needs. The results can be noticed within one to two weeks - you can feel the difference. I tried to use other brands but I resort right back to Centrum. I cannot and will not go without this vitamins. This vitamin is an enhancement to how great I am and I strive to be my best with life's challenges.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Healthy
By Miguel Grisi Netto on 25 March 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Com os alimentos de hoje (frutas, vegetais e legumes) cada vez com menos teor de vitaminas pois a terra não é cuidada para tal, muito útil esse complemento. Me sinto muito melhor e dormindo muito bem!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Centrum Men´s é ótimo
By Julio Cesar Sandrin Moreno on 8 February 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O Centrum Men´s é ótimo e tenho me sentido mais disposto após começar a tomá-lo, mas acho que poderia ter mais alguns componentes.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
By Alessandra Vasconcelos Brandão on 25 January 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Meu marido nunca mais ficou doente desde começou a tomar centrum diariamente!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
By Lilian Mara Fernandes de Paula on 14 October 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito Bom!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Helps with Immunity!
By Gilson de Souza on 4 October 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I started taking this vitamin a little while ago, but I feel that it helps boost immunity!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Centrum MEN
By MARCELO HENRIQUE PINHEIRO on 5 August 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O melhor multivitaminico, Para quem precisa de um Multivitamínico não tem outro melhor somente Centrum MEN e Muito mais barato que no Brasil, claro!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ótimo
By Rodrigo da Silva Bock on 30 July 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
ótimo, Produto excelente!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    





Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Centrum Silver Men's 50+ Multivitamin Centrum Silver Men's 50+ Multivitamin
€20.46
Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi
€18.19

Customers who read these reviews were also interested in:

Men's Multivitamin Reviews

2
Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2017. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις