Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0
€0
36 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
83%
4 Αστέρια
14%
3 Αστέρια
3%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Men's Multivitamin

Centrum Men's Multivitamin 200 Tαμπλέτες




Τιμή: €21.36
 

I will buy again
by jose alberto carmona silva on 19 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good product, I will buy again. this website has everything I need thank you very much
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Simple and Best
by Happy Saini on 26 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Centrum men is an ideal and safe multivitamin for men.. It is a must have for gym guys... I have got very good results and my health has improved significantly...
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo suplemento vitaminico
by Eduardo Heinisch on 9 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de ótima qualidade, conhecido internacionalmente.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great!!! Once again.
by Alexandre Nora Andrade on 3 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Once again I bought Centrum. I've been using it for about 20 years and it is still one of the best multivitamins on the market. Add to this the several versions that they are offering for Men, women, kids, etc.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Fan Kaideng on 2 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Convenient and easy to swallow.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Naresh Sood on 10 February 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have tried a lot of multivitamins. Centrum Silver Men 50+ is the only vitamin that is concentrated to men above 50 years age needs. The results can be noticed within one to two weeks - you can feel the difference. I tried to use other brands but I resort right back to Centrum. I cannot and will not go without this vitamins. This vitamin is an enhancement to how great I am and I strive to be my best with life's challenges.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Avaliação para melhor
by MARCELO SPICH on 5 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Seria melhor se viesse com 365 unidades mais um incremento no zinco, uma vez que precisamos uma maior dosagem. Adicionando a isso que fosse feito mais kits com emagressedores e secantes de barriga.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom!
by ROBERTO GONÇALVES DIAS on 1 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente para manter as vitaminas e nutrientes em dias.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Tudo o que seu corpo precisa
by MARIA DO ROSARIO DE on 3 February 2018
Complexo vitamínico muito bom! tomo uma vez ao dia, somado a alimentação mais a atividade física me sinto ótimo e meu desempenho durante o dia só aumenta. marca muito boa, melhora a imunidade e te fornece o que não se ingere durante o dia a dia.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo
by Lucas Modafari Viaro on 2 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto com alto custo beneficio, recomendo a compra. Site de ótima confiança e com bom preço, produto é entregue no prazo informado. Tudo veio como descrito no site. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πολυβιταμίνες Άντρα Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2017. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις