Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
40 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
15%
3 Αστέρια
2%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Men's Multivitamin

Centrum Men's Multivitamin 200 Tαμπλέτες




Τιμή: €23.16
 

I will buy again
by jose alberto carmona silva on 19 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good product, I will buy again. this website has everything I need thank you very much
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Simple and Best
by Happy Saini on 26 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Centrum men is an ideal and safe multivitamin for men.. It is a must have for gym guys... I have got very good results and my health has improved significantly...
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo suplemento vitaminico
by Eduardo Heinisch on 9 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de ótima qualidade, conhecido internacionalmente.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great!!! Once again.
by Alexandre Nora Andrade on 3 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Once again I bought Centrum. I've been using it for about 20 years and it is still one of the best multivitamins on the market. Add to this the several versions that they are offering for Men, women, kids, etc.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Fan Kaideng on 2 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Convenient and easy to swallow.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Naresh Sood on 10 February 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have tried a lot of multivitamins. Centrum Silver Men 50+ is the only vitamin that is concentrated to men above 50 years age needs. The results can be noticed within one to two weeks - you can feel the difference. I tried to use other brands but I resort right back to Centrum. I cannot and will not go without this vitamins. This vitamin is an enhancement to how great I am and I strive to be my best with life's challenges.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ótimo produto
by RENATO E S DE BRUM on 11 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Vitamínico de primeira qualidade, produzido por um laboratório reconhecido e com fórmula que atende praticamente todas as necessidades diárias de nutrientes básicos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor custo benefício
by Cristiano da Silva de Oliveira on 20 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O centrum americano além de ser mais completo que o brasileiro é muito mais em conta, economizei 240 reais importando este produto ao invés de comprar o centrum nacional, e ainda assim sai ganhando porque a concentração é muito maior.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto
by Alexandre barroso carbonell schiam on 9 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Supre nossas deficiências nutricionais e ainda é bem barato, não possui cheiro, quando compramos, sempre compramos em grande quantidade, quatro a cinco frasco, pois ele é realmente muito bom e possui todos os minerias e vitaminas essenciais para nossa saúde. Produto leve e de fácil manuseio, tamanho muito bom e bem prático na hora de abrir, colorido e possui um design que é muito inovador e criativo, todos nós aqui em casa fazendo seu uso contínuo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Avaliação para melhor
by MARCELO SPICH on 5 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Seria melhor se viesse com 365 unidades mais um incremento no zinco, uma vez que precisamos uma maior dosagem. Adicionando a isso que fosse feito mais kits com emagressedores e secantes de barriga.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Centrum Silver Men's 50+ Multivitamin Centrum Silver Πολυβιταμίνη για Άντρες 50+ 200 Ταμπλέτες
€23.16
Garden of Life Vitamin Code Men Garden of Life Vitamin Code Men Πολυβιταμίνες για Άντρες 120 χορτοφαγικές κάψουλες
€32.43
Now Foods ADAM Superior Men's Multi Now Foods ADAM Superior Πολυβιταμίνη για Άνδρες 60 Tαμπλέτες
€13.34
Now Foods Men's Extreme Sports Multi Now Foods Πολυβιταμίνη Men's Extreme Sports 90 Κάψουλες
€13.89
Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi Irwin Naturals Ανδρικά Ζώντας Πράσινη Υγρό-Gel πολλαπλών 90 Liquid Κάψουλες
€20.59
Nature's Way Alive! Once Daily Men's Ultra Potency Nature's Way Alive Μόλις Καθημερινή Ανδρών 60 Ταμπλέτες
€15.21

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πολυβιταμίνες Άντρα Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις