Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
10 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Extra Strength Biotin - Vegetarian- Non GMO

eVitamins Βιοτίνη 10,000 mcg 120 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: €12.23
 

Great product at a great price!
by Patricia Panetta on 10 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My hair and nails have suffered since undergoing chemotherapy 5 years ago. Since increasing my Biotin intake from 5000 mcg to 10000 mcg I have noticed a considerable difference in my hair and nails. My hair grows more quickly and is longer and not as wirey. My nails do not split and crack like before and grow evenly and longer faster. I am very happy with this product and would definitely buy it again!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love it!
by GLEIBSON FARIAS ACÁCIO on 29 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The best Biotin!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Perfect Product
by Meghan Johns on 22 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Pretty standard biotin capsule, exactly what I wanted.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Healthy hair
by Just Miyama on 12 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This vitamins helps my hair grow faster and much healthier. After finish drinking, buying again :)
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Otimo preço, ótima qualidade!
by Monica W on 4 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente, estou tomando em conjunto com o colageno da Neocell e nunca vi a minha pele tão bonita, minhas unhas estão fortíssimas tambem. O preço e super acessivel e durará por 4 meses, a capsula é vegana e não me dá ansia quando faço a ingestão. Recomendo e com certeza continuarei tomando.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great Biotin Supplement
by James W. on 14 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great supplement for the cost. I like the fact that this is vegi-capsules and not a tablet. At 10,000 mcg per serving it provides a very high amount of Biotin per serving which is helpful for skin and nails. I give this item two thumbs up and recommend it to everyone.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Jaqueline Alves Brito on 19 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo custo beneficio! Produto de excelente qualidade e com um preço excelente.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Биотин для роста волос!!
by ???????? ???? ????????????? on 17 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Добрый день дорогие любители качественной и полезной продукции! Сегодня мне очень хочется рассказать о Биотине, но не о его характеристиках, а о том, как от влияет на женский организм, а именно на красоту. Когда я столкнулась со страшным диагнозом Алопеция, первое, что мне выписал трихолог это был именно Биотин, а не куча разнообразных витамин. Биотин дозой 10 мг, самой высокой, но и самой необходимой для организма. Пропив витамины несколько месяцев, совмещая с косметическими средствами я стала замечать результат. И была очень шокирована, ведь до этого я тратила огромные деньги на витамины и процедуры, а волосы начинали только с большей скоростью сыпаться. А здесь, всего от одного препарата у меня на лысых местах появился очень уверенный и внушительный пушок. Лечение было длительно, потом к биотину мне прибавили и другие препараты, и тогда уже начался рост волос, а не "антенн". Хочу сказать, что если вы потеряли много волос не кидайтесь в омут с головой не прибегайте сразу за помощь к "зависимому миноксидилу" пробуйте все, что можно попробовать и главное не отчаивайтесь, если не увидите сразу результата! Сейчас я тоже пью биотин, но уже с целью отрастить "косу до пояса". Очень после почти лысой головы, хочется почувствовать волосы и восхищение окружающих! И даже сейчас, спустя месяц приема, я чувствую результат, даже выразилась не так, я его вижу и вижу, как окружающие стали замечать изменения не только в моем внешнем виде, но и в моем настроении. Я сменила имидж, стала более уверенной в себе. Все же волосы для женщины значат очень много. Девушки берегите волосы, ухаживайте за ними, не забывайте про витамины, но только про самые качественные от которых у вас не будет обратного эффекта! Я биотин заказываю только здесь, потому что вокруг масса подделок!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Natrol Biotin Maximum Strength Natrol Βιοτίνη Μέγιστης Ισχύος 10.000 mcg 100 Ταμπλέτες
    €10.25
    Thompson Biotin Thompson Βιοτίνη 800 mcg 90 Ταμπλέτες
    €3.00
    Now Foods Biotin Now Foods Βιοτίνη 1000 mcg 100 Κάψουλες
    €4.40
    Superior Source Biotin Superior Source Βιοτίνη 5000 mcg 100 Instant Release Micro-Ταμπλέτες
    €12.08
    Natrol Biotin Natrol Βιοτίνη 5000 mcg Γρήγορης Διαλύσης Φράουλα 90 Ταμπλέτες
    €9.58
    Solgar Super High Potency Biotin Solgar Σούπερ υψηλής δραστικότητας Βιοτίνη 10,000 mcg 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    €14.69

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Βιοτίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις