Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
14 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
79%
4 Αστέρια
14%
3 Αστέρια
7%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Betaine HCl

Now Foods Βεταϊνη HCl 120 Κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

by ATHANASIOS ANTONIOU on 20 January 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
For me this is the most effective supplement of all. I will not be without it for the rest of my life. I can't even begin to explain how many health disorders have low stomach acid and poor digestion as the root cause. Great for heavy meals. For lighter meals I use Super Enzymes or Papaya Enzymes from NOW. Great price and service from eVitamins.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best I have tried
by Maggie Ryan on 7 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been using NOW Betaine for many years and have tried other betaine brands, they are not as effective as the NOW brand.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love it
by Patricia Santos Carro on 8 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product for CFS.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Janet Campbell on 6 August 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is a really good product and helps my digestion. Stronger than other brands.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom suplemento
by Ricelli Gomes on 12 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Bom suplemento pra melhorar a digestão. Minha esposa gostou bastante, uma vez que fazia uso de medicamentos pra reprimir mal estar causado pela má digestão. Creio que valeu a pena comprá-la, pois tem uma quantidade significativa de cápsulas que podem servir por muitos dias.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Sistema digestivo perfeito
by Eleini Kettermann on 8 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto para normalização das atividades estomacais, para quem tem refluxo ou idade acima de 40 anos, quando o ácido clorídico do estômago deixa a desejar. Funcionou muito bem para mim. Além da Betaíana, ainda apresenta outros enzimas muito bem vindos para boa digestão.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto ótimo , preço adequado !
by Leone Pádua Santos e Queiroz on 20 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ajuda e muito nos casos de hipocloridria , e má digestão , cápsulas de bom tamanho !
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Perfeito!
by José R L Oliveira on 3 May 2017
Este suplemento foi perfeito para mim. Não tive mais sensação de peso ou empachamento no estômago após comer. Perfeito!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Vou comprar sempre
by Francisco Marcelo da Silva Oliveira on 4 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Tenho refluxo e ele me ajuda muito. Ótimo suplemento para digestão.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Bruno da Cruz Leal Viana on 6 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este suplemento foi perfeito para mim. A primeira vez que tomei durante o almoço, senti um calor muito reconfortante no estômago. Não tive mais sensação de peso ou empachamento no estômago após comer. Perfeito!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ένζυμα Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις