Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
8 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
50%
4 Αστέρια
50%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Blend

Yogi Tea Βιολογικό Teas Berry DeTox Tea 16 Φακελάκια




Τιμή: EUR 4,29
 

by Dimitra on 7 February 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good smell, good taste, make me feel much better and my skin is much cleaner.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Tastes Amazing
by Meghan Johns on 25 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The flavor of this tea is very pleasant and enjoyable.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Delicious
by Danuta Carneiro Raposo Nunes on 22 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A delicious tea to detox, relax and enjoy. The flavor is amazing and the smell of it as brewing is incredible and leaves the whole house more comfy and warm.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa Hunter on 22 May 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This tea relaxed my mind and body! Very good cleanser when you drink 3 cups a day. Skin never looked greater!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa Hunter on 21 May 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great tea for my acne prone skin. The taste is sort of bitter but a little honey makes it tolerable. I drink 2 cups a day and mix it with detox tea and now I have no breakouts.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa H. on 2 April 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good detox tea. I've noticed clearer skin after two weeks. Tastes okay.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by T Hunter on 6 June 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It's quite bitter, but it does smell like berries and it taste good. This is definitely very healthy tea so I would order this again. Add a little raw honey to get past the bitter taste.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super recomendo!
by Monique VERDOT on 1 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Uma delícia! Além de ser Detox ainda tem um gosto e um cheiro muito gostoso. Recomendo com certeza!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Dandelion Cleansing Herbal Tea Now Foods Τσάι Καθαρισμού Πικραλίδας 24 Φακελάκια
    EUR 4,13
    Health Plus Colon Cleanse Peppermint Tea Health Plus Τσάι Καθαρισμού του Εντέρου 20 φακελάκια
    EUR 7,35
    Bell Kidney Cleanse and Function Tea Bell Kidney Cleanse and Function Tea Τσάι Αποτοξίνωσης Νεφρών 120g
    EUR 19,42

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Detox Tea Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις