Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
22 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
86%
4 Αστέρια
14%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Astaxanthin

Now Foods Ασταξανθίνη 4mg 60 Φυτικές κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

Good antioxidant!
by Ritwik Kukreja on 4 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I purchased Astaxanthin for better cognitive function. I use this in combination with fish oil for a better brain. Cognitive enhancement was very mild, attention span increasing affects but what was more noticeable was that my skin became very glowy and clear!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good
by burbby teng on 24 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A Good Product!
by Adriana Duarte on 20 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Astaxanthin is one of a handful of over-the-counter nutritional supplements that I regularly use and recommend.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Leonardo S. on 15 November 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um excelente anteoxidante.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

An inexpensive antioxidant!
by HealthFreak on 11 November 2016
I think my skin looks better after taking these softgels... it's been a month now.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Imprescindível para a saúde dos olhos e antioxidante.
by Jose Paulo Carielo da Silva on 12 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Eu tinha miopia e astigmatismo. Após passar um ano tomando esse Astaxanthin, fui novamente ao oftalmologista. Para minha surpresa, não tenho mais miopia, apenas o astigmatismo. Repeti o exame com o mesmo resultado. Não vou atribuir o sucesso a ele, mas ou é uma grande coincidência ou esse produto é indispensável para todos nós. Além disso, o Astaxanthin é um excelente antioxidante, o que é uma função extremamente necessária para manter nosso corpo saudável e retardar o envelhecimento.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Potente Antioxidante!
by Isaque Fancelino on 1 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estudei sobre a Astaxantina e descobri que é um potente antioxidante, principalmente para o cérebro, olhos e sistema nervoso, por isto comprei. Como todos os suplementos da Now, esta Astaxantina com certeza é de confiança.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto maravilhoso.
by Andreia Souto da Silva on 23 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Maravilhosa!!!Eu indico e entrega super rapida, apesar de morar no Brasil mesmo assim foi bem rápido. Voltarei a comprar, embalagem bem lacrada. Tudo perfeito.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Qualidade excelente, ótimo !
by Rodrigo Reis on 23 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo anti-oxidante! Tem benefícios para a saúde, além de pele e cabelo, ainda funciona como protetor solar interno. A marca NOW, para mim é sinônimo de qualidade.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor antioxidante !
by Kátia Abreu Krause on 10 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um excelente antioxidante, traz ótimos benefícios a saúde, além de pele e cabelo.mais resistentes. Nunca mais fico sem ,faz dois meses que faço o ido dessa astaxantina e estou simplesmente encantada com os benefícios,estou indicando pra várias amigas.Por deixar a pele mais resistente , funciona muito bem como.protetor solar interno,uma ótima deixa pra manter um bronzeado bonito no verão. Eu confio muito nos produtos da Now Foods, já tomava outros suplementos da marca e agora essa astaxantina também se tornou minha queridinha, pelos excelentes benefícios que vem me trazendo e pelo seu custo benefício. Eu sempre gosto de testar os suplementos antes de oferecer pra minha família e esse definitivamente passou no teste! Agora é manter o estoque sempre. Outra boa dica é usar junto com o krill oil que também é rico em astaxantina, assim melhora a absorção, sendo assim um softgel de cada já é o suficiente.Eu tenho lido relatos de mulheres que sofrem com melasma e tem tido grandes melhoras com o uso da astaxantina, vale a pena investir, beleza e saúde em um só produto!
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Solgar Astaxanthin Solgar Ασταξανθίνη 60 Κάψουλες
EUR 20,00
Nutrex Hawaii BioAstin Nutrex Hawaii Bioastin Nat Ασταξανθίνη 120cap
EUR 32,44
Deva Vegan Astaxanthin Super Antioxidant Deva Vegan Ασταξανθίνη Σούπερ Αντιοξειδωτικό 30 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 7,71
Futurebiotics Astaxanthin Futurebiotics Ασταξανθίνη 30 κάψουλες
EUR 13,79
Solgar Astaxanthin Solgar Ασταξανθίνη 30 κάψουλες
EUR 11,67
Jarrow Formulas Astaxanthin Jarrow Formulas Astaxanthin - 12 mg - 30 Κάψουλες
EUR 22,80

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ασταξανθίνη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις