Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
11 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
91%
4 Αστέρια
9%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Astaxanthin

Now Foods Ασταξανθίνη 4 mg 90 Κάψουλες




Τιμή: EUR 16,35
 

Καταπληκτικό συμπλήρωμα
by Athanasios Apostolou on 25 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Η ασταξανθίνη είναι ένα προϊόν απαραίτητο ιδίως στις αρχές της ηλιοθεραπείας κάθε χρόνο, διότι προσφέρει αντηλιακή προστασία με τον πιο φυσικό τρόπο. Επίσης βοηθά όσους αθλούνται και προσφέρει προστασία σε ενδεχόμενους τραυματισμούς.Είναι από τα συμπληρώματα που ποτέ δε λείπουν από το ντουλάπι μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Producto efectivo gracias saludos desde peru
by jose alberto carmona silva on 9 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product. I have been using it for a whole year for the other products I buy on this website. I will buy this product again, thank you from Peru. If you do not know, this product is the largest antioxidant in the market. looking for information is always good.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor antioxidante
by DANIELA ABADE on 14 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um dos melhores antioxidantes que ja fiz uso. Além de ter uma grande capacidade anti inflamatória e anti bacteriana. Capaz de proteger os rins e o coração.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Bernardo Santana on 18 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Otimo produto que cumpre o que promete. Me sinto mais protegido, minha recuperação tem sido melhor e quase nunca fico doente. Prevenir e cuidar do corpo é sempre melhor.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto muito bom!
by Elaine Rosa Da Silva Beltramini on 29 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom! Ajuda na recuperação pós treino. Gostei muito.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom custo benefício
by Sergio Da Rocha Monteiro on 1 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Bom custo benefício. O produto chegou sem problemas. Recomendo!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by ramiro de leon gaspar on 31 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelent product for health, five stars for you.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Красота, здоровье, молодость
by ???? on 5 June 2018
Астаксантин очень помогает при болезнях суставов. Я проверила это на себе лично, и на себе проверила это мама. Больше суставами мы не хрустим! Мне очень понравиться состав. Если я пью его перед сном, сплю спокойно, просыпаюсь без "суставных" скрипов с хорошим настроением. Помогает припирать и при ОРВи. Как только чувствуешь, ломку и болезненное состояние, нужно принять пару капсул и все болезни как не было. Кстати, капсулы не только влияют на здоровье, но и на внешность тоже. Прекрасно очищает лицо, выравнивает тон кожи, уменьшает маленькие морщинки. Самочувствие хорошее, в течение дня бодрость, чувствую себя моложе!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Astaxanthin Now Foods Ασταξανθίνη 4mg 60 Φυτικές κάψουλες
    EUR 10,90
    Solgar Astaxanthin Solgar Ασταξανθίνη 60 Κάψουλες
    EUR 20,00
    Nutrex Hawaii BioAstin Nutrex Hawaii Bioastin Nat Ασταξανθίνη 120cap
    EUR 32,44
    Life Extension Astaxanthin with Phospholipids Life Extension Ασταξανθίνη με Φωσφολιπίδια 30 Κάψουλες
    EUR 12,12
    Nutrex Hawaii BioAstin Supreme Nutrex Hawaii Bioastin Ανώτατο 60vgel
    EUR 23,16

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ασταξανθίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις