Black Friday Going on Now
Βοήθεια
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
20 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
85%
4 Αστέρια
10%
3 Αστέρια
5%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Animal Pak

Universal Nutrition Animal Pak 44 Paks




Τιμή: EUR 37,07
 

by Aristeidis Myrovalis on 2 February 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Για ό'τι αναφέρει το προϊόν ότι προσφέρει το κάνει ένα πολύ καλό συμπλήρωμα. Το μόνο κακό πράγμα είναι ότι έχει πολλά χάπια για κάθε μερίδα αλλά είναι οκ εάν δεν έχεις πρόβλημα με το να παίρνεις χάπια. Επίσης πρέπει να πίνεις πάρα μα πάρα πολύ νερό!!! Η μυρωδιά είναι οκ.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Dan on 28 September 2014
Animal Pak has been a favored choice among many people as a go-to multivitamin for a long time. It has a very good profile of ingredients, covering many of the areas that people tend to be deficient. The cons to this product however I feel is it is too expensive. To hit the profile laid out on the tin you need to consume TWO "paks" a day. That's a lot of pills to swallow and a lot of dinero. However, if you have the funds, this is a great multivitamin which covers all the bases. It's worth noting that you should take this with food otherwise you may experience a bit of stomach discomfort.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jonhnatan S. on 14 September 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Karinna D. on 12 May 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I really like this product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 20 September 2012
Animal Pak is an excellent product. It covers all my vitamin and mineral needs in one convenient pack. It's easy to take along and work into any time frame that you need to take it. Animal Pak is the first vitamin pack I have ever tried and I have never felt better than I have since I started taking them. I take it in the morning after breakfast and I seem to have energy throughout the day.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by airife ahamed on 9 July 2012
I think Animal Pak is a great product. The only thing I don't like is the taste, but trust me if you are a serious lifter and you lift like an animal you need Animal Pak. It's a fantastic muscle feeder.
4 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Animal pak uso e recomendo
by paulo araújo on 2 September 2017
Da muita fome e energia muito indicado no ganho de massa
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto Completo!
by francisco Weslay Ramalho lima on 28 May 2017
Um preço super acessível e o produto completo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Escreva um título para sua avaliação.
by Savio Dos Santos Mendes on 26 April 2017
One of the most complete supplements on the market!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Escreva um título para sua avaliação.
by Julio Vicentim on 19 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O melhor multivitaminico no mercado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Universal Nutrition Animal Stak Universal Nutrition Animal Stak 21 Paks
EUR 42,68
Novex BioTech Epidril Cutting Gel Novex BioTech Epidril Κοπή Gel 4 ουγκιών
EUR 72,70
Universal Nutrition N1-T Universal Nutrition N1-T 90 Κάψουλες
EUR 30,70
Universal Nutrition Natural Sterol Universal Nutrition Φυσικό Sterol Κάψουλες 120 Κάψουλες
EUR 20,95
Universal Nutrition Animal M-Stak Universal Nutrition Animal M-Stak 21 Paks
EUR 42,68

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Σκληρά Συμπληρώματα Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις