Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
64 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
Adults Multivitamin

Centrum Adults Πολυβιταμίνη 300 Ταμπλέτες




Τιμή: EUR 25,30
 

Produto excepcional
by silvio rodrigues da rocha on 12 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este produto é realmente excepcional. Eu e minha família fazemos uso diariamente e isto contribui para renovar nossas energias todos os dias. Eu e minha esposa quando começamos a trabalhar nos nossos novos empregos nos sentíamos cansados, acordávamos tarde demais e só dava tempo de almoçarmos e voltarmos ao trabalho, isso se tornava estressante pois tínhamos a sensação de tempo perdido. Agora com Centrum mudou muito, pois nos sentimos renovados todos os dias. Com os descontos promocionais que a e-vitamins nos dá, não deixamos mais faltar esse polivitamínico maravilhoso na nossa casa. Por conta do trabalho pesado, acabamos por não cuidar bem da nossa alimentação, ou seja, ter uma alimentação natural, orgânica e saudável, então tomar uma complementação com vitaminas é primordial para evitar doenças futuras e não deixar a imunidade baixa. Eu vivia sempre gripado e sem ânimo agora meu organismo está protegido e pronto para a luta diária. Eu recomendo sempre esse polivitamínico e também o site e-vitaimins. Obrigado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto TOP cinco estrelas
by Liliana Magda Pereira Amorim on 22 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este multivitaminico centrum com 300 comprimidos foi a primeira vez que encontrei à venda, a embalagem tem um preço muito bom, compensa muito comprar por este site, visto que comprei 300 comprimidos, básicamente comprei vitaminas para um ano completo pelo preço de 60 comprimidos em Portugal. Aconselho vivamente a compra deste produto que já uso à muitos anos, como complemento de uma boa alimentação. Assim como aconselho comprar por este site que têm os melhores preços do mercado em termos de vitaminas. Um produto cinco estrelas sem dúvida... Comprovado e aprovado...
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

It's very helpful
by ROBSON DE OLIVEIRA CARMINATI on 22 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Amazing product! I've already use this multivitamin for months.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto
by Anonymous on 20 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Centrum adults at its best for active adults
by SEKHAR BHATTACHARYA on 7 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Nice product. I feel very energetic throughout the day.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great product Great price
by Victoria Gabriela Ortiz Bastos Lemos de Oliveira on 2 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Loved it. Great product for a really low price.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Marco Antonio Ramos Timoteo on 22 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I like this product so much, it helps me with my weight loss program.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best Multivitamin Supplement
by Naresh Sood on 23 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Being one of the best Multivitamins for decades, this product does not need any introduction. The whole three generations of my family have been using it for years. The day you forget to take it, you can feel the difference by the evening.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good Product
by g krishna prasanth on 28 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is by far the best multivitamin I have purchased. This will become part of the regiment of health care products and its almost good for 10 months supply.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by SEKHAR BHATTACHARYA on 13 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been using this for the last one month and the results are fabulous.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Centrum Flavor Burst Multivitamin Adult Chews Centrum Flavor Burst MultiΒιταμίνη Adult Chews - 120 Chewables
EUR 13,26
Centrum Adults Multivitamin
EUR 28,76
Nature's Plus Adult's Multi-Vitamin Chewable Nature's Plus Πολυβιταμίνη Ενηλίκων Γεύση Ανανά 90 Μασώμενες Ταμπλέτες
EUR 24,00
Centrum Chewables Multivitamin-Multimineral Centrum Chewables MultiΒιταμίνη-Multimineral - 100 Ταμπλέτες
EUR 12,92
Pure Essence Labs One 'n' Only Pure Essence Labs Ένα 'n' Μόνο 30 Ταμπλέτες
EUR 15,14
Centrum Adults Under 50 Multivitamin-Multimineral Supplement Centrum Adults Under 50 MultiΒιταμίνη-Multimineral Supplement - 60 Ταμπλέτες
EUR 7,04

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πολυβιταμίνες Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις