Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
11 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
91%
4 Αστέρια
9%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
ADAM Superior Men's Multi

Now Foods ADAM Superior Πολυβιταμίνη για Άνδρες 60 Tαμπλέτες




Τιμή: €13.34
 

Άριστο
by ?????????? ???S? on 8 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Άριστο
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent Value for Men's vitamins.
by Paul S. Lepinski on 15 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This brand of vitamins always makes me feel better and it doesn't have an exorbitant price for the excellent quality that it provides. Furthermore, it doesn't contain all of the new faddish herbs that other brands add to their formulas and which can cause problems.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by .epalma on 15 February 2014
This is the best multivitamin I have ever taken. That is a biased review because I have been having prostate problems; nevertheless, I have noticed better results with this vitamin than any others. However, all of Now Foods vitamins are great; and I wouldn't buy them anywhere but eVitamins cause they have the best prices and service.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Namik O. on 21 November 2013
The formula in Adam Men's Multi has changed, but it's still good. I take mine with ginseng and ginkgo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Christos Ioannou on 22 May 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
ADAM Superior is a very good product. I like it a lot. Good multivitamins, but I only take one daily because I think the formula is too potent. Although the ingredients have been changed.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Write a headline for your review.
by Rangapathi R on 1 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The best multivitamin for men available in market. Its really effective.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Ajay M on 13 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent Multivitamin from Now Foods. I love Now Foods products because of the quality they provide at reasonable cost. This multivitamin has all the necessary vitamins, minerals, herbs and antioxidants required for a day. I feel really energetic after using this. Sure will be buying again from evitamins.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good for me
by Freire on 14 August 2017
Works Amazing!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Svetlana Karpova on 29 January 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Богатый комплекс витаминов, минералов, жирных кислот. Мультивитамины для мужчин рекомендуется принимать в случаях: - Восстановления обмена веществ. - Нехватки витаминов и других элементов. - При переутомлении. - При регулярных физических и умственных нагрузках. Покупаю уже 4-ый год для мужа и папы. Им очень нравится, чувствуется прилив сил, зимой практически не болеют. Мужу нравится еще тем, что появляется больше сил на тренировку, легче вставать с утра (меньше хочется спать). Состав очень впечатляет, прям кладезь полезностей!)
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Centrum Men's Multivitamin Centrum Men's Multivitamin 200 Tαμπλέτες
    €23.16
    Centrum Silver Men's 50+ Multivitamin Centrum Silver Πολυβιταμίνη για Άντρες 50+ 200 Ταμπλέτες
    €23.16
    Garden of Life Vitamin Code Men Garden of Life Vitamin Code Men Πολυβιταμίνες για Άντρες 120 χορτοφαγικές κάψουλες
    €32.43
    Now Foods Men's Extreme Sports Multi Now Foods Πολυβιταμίνη Men's Extreme Sports 90 Κάψουλες
    €13.89
    Irwin Naturals Men's Living Green Liquid-Gel Multi Irwin Naturals Ανδρικά Ζώντας Πράσινη Υγρό-Gel πολλαπλών 90 Liquid Κάψουλες
    €20.59
    Nature's Way Alive! Once Daily Men's Ultra Potency Nature's Way Alive Μόλις Καθημερινή Ανδρών 60 Ταμπλέτες
    €15.21

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Πολυβιταμίνες Άντρα Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις