Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
12 Κριτικές Πελατών:

4.4 out of 5 stars
5 Αστέρια
50%
4 Αστέρια
42%
3 Αστέρια
8%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Acetyl-L-Carnitine

Now Foods Acetyl-L Carnitine 500 mg 50 Κάψουλες




Τιμή: €9.45
 

Victor
by Victor on 10 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Me lo indicó el médico para ayudar en la fertilidad y para ayudarme a tener mas energia durante y despues del ejercicio
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Abdullah A. on 8 April 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Acetyl-L Carnitine 500 mg is an amazing product! I have to test further before giving five stars.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Ritwik Kukreja on 27 August 2015
It's been a month that I've been taking NOW's Acetyl-L Carnitine. I take it in the morning on an empty stomach. The effects are totally noticeable. I stay alert during the day. Daytime sleepiness is totally gone! Definitively increased my energy levels as well. Overall I would say I have become active after taking Acetyl-L Carnitine.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A Acetyl-L-Carnitina é da NOW
by Jose Wallace Lins de Oliveira on 9 August 2018
Meu médico prescreveu e faço uso diário da Acetyl-L-Carnitina, como forme de proteger o meu cérebro dos danos oxidativos e ajudando a manter a atividade neurotransmissora normal. Tomo 1 cápsula 1 vezes por dia.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Sem diferença
by CARLOS JARDEL ALMEIDA DA SILVA on 3 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Não vi diferença no caso desse suplemento em especifico. Não sei se é a marca. É uma pena pois esperava mais do mesmo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Uso com pratica de exercícios
by Louani da Mota Badu on 8 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muitos suplementos já fazem diferença tomados rotineiramente, e quando fazemos com uso junto a exercícios diários, vemos mais efeito. É o meu caso, tomo uma caps, faço 30 min de aeróbico em jejum(não faça mais que isso) com acompanhamento médico, e perdi 3% de gordura ao mês!!!!É muito importante deixar seus médicos cientes do seu uso, mas ele não faz mal a saúde se fizer o uso correto, e pra mim tem me ajudado muuuuito a emagrecer. Recomendo à todos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by jose santana de araujo garcia junior on 4 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Tomo associada a coenzima q10 e os resultados no foco e atenção são excelentes. Produto com a dose ideal para obter os resultados pretendidos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Douglas William Freitas on 7 September 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom! Não fico mais sem!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Дает энергию и снижает вес
by Konstantin Kharchenko on 2 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Этот Л-Карнитин реально Дает энергию и снижает вес! Беру его регулярно именно этой компании. Принимаю по 2 грамма перед тренировкой (4 капсулы). Вес снижается отлично и энергии на тренировке- очень много! По цене одно из выгодных предложений и удобно принимать. Лучше минут за 40 перед тренировкой и лучше утром. Т.к. возбуждает и вечером не желательно принимать л-карнитин!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Καρνιτίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις