Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
13 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Double Strength 5-HTP

Now Foods 5-HTP 200 mg 120 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: EUR 32,71
 

Assists with anxiety and sleep without being too drowsy
by Rachael A on 31 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great value. Good for anxiety. Also a beneficial sleep aid and no hangover effect. Careful if you are taking SSRI's due to the amount of serotonin levels. Taking 100mg (available on this site) during the day helps with social anxiety.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Improves mood/awareness
by Afterglow on 22 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It improves mood/awareness. The best supplement I have tried so far. Takes about a week to get use to. If you're looking for alternatives to ssri's/prescribed head meds, try this one for a while. It certainly helped me sort myself out. Packaging/capsule size is also great. Seems to be a very good brand.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto fantástico
by MARCOS EDUARDO DE LIMA CANCIO on 25 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto fenomenal, tomo um a noite é tenho uma maravilha noite de sono, este é um produto que não pode faltar em minha prateleira. Recomendo a todos que tem dificuldade para dormir e se tomado com melatonina, melhor ainda, façam um teste, garanto que vocês nunca mais irão ficar sem este produto em casa. Produto de alta qualidade e garantido. Podem comprar sem medo, este é o melhor.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kandis N Harr on 26 February 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I really enjoy taking this product! I can tell the difference in my overall mood.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Katy on 10 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Em pouco tempo percebi uma sensível melhora no meu humor, vou continuar o uso.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by José Benedito Novaes Fleming on 8 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo não tem efeito colateral e é muito eficaz.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Write a headline for your review.
by Gabriel Avelino on 21 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Para quem sofre de ansiedade e compulsão alimentar como eu, este é um suplemento indispensavel, além de controlar minha ansiedade,me ajudou na compulsão e na qualidade do sono, vale o investimento
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom recomendo!
by FELIPE on 11 July 2017
Este 5-HTP da marca NOW é muito bom. Já utilizei similares de algumas outras marcas mas o que me fez sentir melhores benefícios foi realmente este. Percebi melhor disposição, humor elevado e durmo melhor a noite. Utilizo antes de dormir (algumas vezes junto com 5mg de Melatonina). Recomendo o produto e espero que esta avaliação sejá positiva para você.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Double Strength 5-HTP
by Iidalina Munhoz Deana Ribeiro Borges on 9 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este produto é fantástico, eu uso continuamente...
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

exelente produto
by Francisco Evaldo Ternus on 6 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este produto é excelente, me tira a ansiedade e eu durmo bem. Resumindo, ótimo!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods 5-HTP Now Foods 5-HTP 50 mg 30 Κάψουλες
EUR 4,35
Doctor's Best 5-HTP Enhanced with Vitamin B6 and C Doctor's Best 5 HTP 100 mg με Βιταμίνη Β6 και C 120 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 26,09
NutraKey 5-HTP NutraKey 5-HTP - 100 mg - 120 Κάψουλες
EUR 20,44
Natrol 5-HTP Natrol 5 HTP Time Release 30 Ταμπλέτες
EUR 17,21
Natrol 5-HTP Fast Dissolve Natrol 5-HTP Fast Διαλύονται 100 mg Wild Berries 30 Ταμπλέτες
EUR 12,83
Jarrow Formulas 5-HTP Jarrow Formulas 5-HTP - 100 mg - 60 Κάψουλες
EUR 19,09

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

5-HTP Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις