Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
12 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
83%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
8%
2 Αστέρια
8%
1 Αστέρι
0%
7-Keto

eVitamins 7-Κέτο 60 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: EUR 33,22
 

Produto excelente
by JOMAR F DE MELO on 5 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente, tem me ajudado muito a manter meu peso controlado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great
by Bruna Rocio on 4 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been using a caps for day since 2016. My gym evaluations presents a body fat control and lean, but expressive, muscle gains.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

great stuff
by Kevin Guraluk on 1 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
great stuff, I've been taking this for about 12 months and have noticed huge improvements in my health especially in the winter.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kevin Guraluk on 18 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I used other 7 keto and this is just as good and is cheaper. I used to get sick a lot in the winter and last winter everybody around me got sick and I didn't. I used to be the first one sick and I think the 7 keto is why I didn't this winter.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Robb on 26 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Works great when dieting hard, especially when you hit a weight plateau! On top of that it also provided me with extra energy during the day and made dieting so much easier.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by sonia ibarra sola on 26 December 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I use 7 keto and it works great, I lost 8 kilos in six months with a diet and 7 keto helps me a lot. I love it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Wendy J. on 7 January 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
7-Keto is a great product. It definitely helped in weight loss!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Conveniente formato para suplemento imprescendível
by Simone Pinto DiMeglio on 15 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Sempre tomo 7-keto que é um metabólito ativo do DHEA para manter após o climatério os níveis metabólicos da juventude. 7-keto da e-vitaminas tem o melhor custo-benefício: são cápsulas pequenas e simples de engolir e tem a vantagem de não vir combinado com cafeína e/ou outros termogênicos que tornam inviável tommar no período da noite. Ou seja: posso tomá-las a qualquer hora do dia.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso!
by Mariana Freitas Rita on 21 April 2018
Eu adorei este produto. Super recomendo! Descobri que um estudo feito para verificar a ação do 7-Keto DHEA em 30 adultos saudáveis identificou que as pessoas que utilizavam a substância conseguiram eliminar maior quantidade de gordura corporal do que os que não tomaram o suplemento. Também vi que o 7-Keto também é relacionado a benefícios como a construção dos músculos. Achei isso maravilhoso! Realmente comecei a observar a diferença do meu corpo logo no início da suplementação. Vale a pena!!! I loved this product. Super recommend it! I found that a study done to verify the action of 7-Keto DHEA in 30 healthy adults identified that people using the substance were able to eliminate more body fat than those who did not take the supplement. I also saw that 7-Keto is also related to benefits like building muscles. I thought that was wonderful! I really started to notice the difference in my body right at the beginning of the supplementation. Worth it!!!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto Excelente
by Joaquim Jorge Pinto Gobel Gobel on 12 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já utilizo deste produto há muitos anos e sou muito satisfeito com os resultados.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods 7-Keto Now Foods 7-Keto Lean 100 mg 30 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 11,99
Life Extension 7-Keto DHEA Metabolite Life Extension 7-Keto DHEA 100 mg Μεταβολίτης 60 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 30,30
Life-Flo 7-Keto Life-Flo 7-Keto 2 ουγκιά
EUR 14,42
Enzymatic Therapy 7-Keto DHEA with Metabolite Enzymatic Therapy 7-Keto 60 Κάψουλες
EUR 13,77
Bio Nutrition 7-Keto DHEA Bio Nutrition 7-κετο DHEA 50 mg 50 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 23,13

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

7 Keto Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις