Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
28 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
7-Keto DHEA Metabolite

Life Extension 7-Keto DHEA 100 mg Μεταβολίτης 60 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: €30.90
 

Recommend
by Rosana Maria Penazzo Macatrozzo on 22 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product, I recommend.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Esxelente produto!!
by Marcelo F. N. on 31 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom esse produto para quem precisa fortalecer o sistema imunológico!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Vale a pena experimentar
by Geraldo Navarro Cabañas on 30 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Usei apenas um frasco de 7-Keto DHEA. Posso informar que durante o seu uso senti muito mais disposição do que usualmente. Pude perceber significativa melhora em todas as milhares de atribuições diárias. Recomendo o seu uso, o que garantirá a disposição desejada por todos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

7-Keto
by Elaine Regina Valentini on 25 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto natural que me ajuda a viver melhor, ter mais disposição e ter melhor rendimento no meu dia a dia.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good product
by PALOMA CRISTINA MORAIS SAMPAIO on 4 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente! Melhorou muito minha disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Eliane Alves da Silva on 12 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O suplemento é de Excelente qualidade, faz parte do meu plano de saúde e emagrecimento. Sinto-me rejuvenescida, disposta e saudável. Também me sinto confiante por ser um suplemento alimentar em cápsulas vegetais, sem efeitos colaterais para mim. Uso com tranquilidade e confiança.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantástico e necessário para a saúde da mulher!
by Jeane M S Sartoreto on 17 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Uso há muito tempo e acho ótimo,não fico sem!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

7-Keto com 60 Vcaps
by Pablo Caires Rocha on 16 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei do suplemento! Eu usava 1 vez ao dia, mas acho que se usasse 2 vezes ao dia iria sentir mais os resultados. Muito bom produto! Ótima compra!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

marcio
by Marcio Nicolau De Oliveira on 15 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente para disposição, Este produto é excelente para dar disposição, ele revigora minha energia, pois tenho a testosterona baixa, mas o custo poderia ser menor.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Edilza Rossetti dos Passos on 20 June 2015
Excelente, melhorou minha memória e meu peso está ideal, recomendo.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    7 Keto Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις