Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
32 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
DHEA

21st Century DHEA - 25 mg - 90 Κάψουλες




Τιμή: €6.55
 

Good Product
by José Teixeira on 18 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Results are coming in some weeks, as expected! Humor, and personal performance improvement.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing product
by Stella kleanthous on 27 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very important product for my health prescribed by my doctor. Very good price of DHEA on this site.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo produto
by Helen de Fátima Henriqueta correa on 4 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent mercadoria,cumpre com o prometido! Gera força e disposição,e rejuvenesce dando mais disposição e foco e concentração, definição muscular e perca de gordura corporal e aumento da libido muito bom a marca e o fornecedor. Parabéns evitamins pela disponibilidade da mercadoria. Satisfação garantida a todos os usuários,voltarei a comprar neste site!!!
3 people found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Eu recomento. Muito bom
by Norberto Estellita Herkenhoff Junior on 8 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente - DHEA da energia em todas as formas e achei que minha pele tambem ficou melhor. Fiquei com mais disposição. Eu recomento muito. Sempre compro e vou comprar de novo.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo investimento
by Edna on 20 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de ótima qualidade com preço super justo. Com a chegada da idade o corpo diminui a produção de DHEA e por isso se faz tão importante sua reposição. Já estou em uso há alguns meses e aumentou bastante a disposição física e mental,além da imunidade.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente, recomendo!
by HELENICE GONCALVES on 16 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom, super recomendo! Ajuda na disposição, na libido e nas atividades do dia a dia. Comprei para a familia toda e todos tem tido bons resultados. Irei adquirir novamente, pois me surpreendeu positivamente.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Não fico sem ele!
by Borba on 15 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Aumenta a força e a disposição. Estou usando por pouco tempo e já senti os resultados. Troquei 3kg de gordura por massa magra. Amei o produto!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso!
by Ingra Maia Medeiros Santos on 23 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto maravilhoso! Tudo que ele promete realmente faz. Produto quase mágico. Estou amando!!!!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ÓTIMO PROUTO
by Raimundo M. on 15 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
PRODUTO EXCELENTE. MELHOROU O VIGOR, DISPOSIÇÃO, FORÇA FÍSICA, LIBIDO, HUMOR. TENHO 32 ANOS E RECOMENDO.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Otima qualidade!
by Deivid correa on 30 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de otima qualidade,cumpre com o que promete!!Acelera metabolismo, perca de gordura corporal, aumento da libido, e melhora disposição. .
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

DHEA Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις