Customer Service: 1.888.222.6056   |   Support   |   About Us
ShareShare & Earn $10
Copy and share this page with your rewards code attached, and earn $10 plus save others money. More Information
✈ FREE SHIPPING + Children's Best Coupon (learn more)
 Shopping Cart
Items in your shopping cart Quantity Price
Subtotal: $ 0.00

Children's Best Reviews

5
5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
10 Reviews
Filter Children's Best
(6)
$ 29.99 $ 24.99
Children's Best Complete Sugar-Free Multivitamin for Kids - Non GMO- Vegan Based

"My kids love these vitamins!"
- Farrah Jane Sala

"My friend recommended this brand. Both her kids love it. The berry flavor is amazing, and so easy to take! Great quality multivitamin for kids. I had ordered one to see if they'd like it first, and returning for a second bottle and the DHA by Children's Best as well today. If you are avoiding sugar loaded supplements for your kid than this is the way to go. I recommend this brand."
- Violet M.
Read 6 Customer Reviews >
(3)
$ 29.99 $ 24.99
Children's Best Sugar-Free Essential DHA for Kids Non-GMO

"DHA më e mirë për mendimin tim. Softxhelet kanë formë peshku dhe madhësia është fantastike sepse gëlltiten kollaj. Duket argëtuese për fëmijët dhe nuk kuptojn shije peshku. Kam 3 javë që ja jap vajzës dhe rikthehem për të bër porosinë e dytë. I jap një në ditë sepse është fëmijë që konsumon peshkun në përgjithësi. Fakti që ky suplement nuk përmban sheqer dhe përbërës të dëmshëm është diçka që e veçon nga markat e tjera. DHA është shumë e rëndësishme për fëmijët për zhvillimin e trurit, memorien por edhe shikimin. Faleminderit që bëni të mundur dërgesën, këto marka amerikane nuk gjenden në Shqipëri."
- Sava Shehu

"My kids love the taste of it. "
- Farrah Jane Sala
Read 3 Customer Reviews >
(1)
$ 29.99 $ 24.99
Children's Best Sugar-Free Super Probiotic for Kids

"That’s an easy to take probiotic, the size and the shape of the tablet are kid-friendly. My both kids like the flavor. I give them in total two tablets a day between meals along with yogurt. Has improved digestion and their immune system. Happy to find here a sugar-free probiotic."
- Ann C.
Read 1 Customer Reviews >
Coupons & Promotions
Sign Up
eVitamins.com, © Copyright 1999-2019. All Rights Reserved. eVitamins, LLC

eVitamins is a registered trademark of eVitamins, LLC. Statements made about specific vitamins, supplements, procedures or other items sold on or through this website have not been evaluated by eVitamins or by the United States Food and Drug Administration. They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent disease. The information provided on this site is for informational purposes only. As always, please consult with a licensed doctor or physician before starting any diet, exercise or supplement program, before taking any vitamin or medication, or if you have or suspect you might have a problem.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Privacy Policy | Terms and Conditions